KØBENHAVNSMESTERSKAB 2015

Den 8. oktober 2015 kl. 14:11

Riverclub er stolte af endnu en gang at kunne afholde en af de største pokerturneringer udenfor de danske casinoer. Med plads til ikke mindre end 400 deltagere og en præmiepulje ved udsolgt på over 100.000 kr.

Er du den næste Københavnsmester i poker? Du har i hvert fald nu chancen for at vinde den eftertragtede titel for kun 300kr. Turneringen afholdes fra mandag den. 9. November til lørdag den. 14. November.

Der spilles over 5 startdage fra mandag til fredag med plads til 8...0 deltagere pr. dag. Alle start dage er med start kl. 18 og der spillers ned til og med 12 level. Ca. (kl. 00.00) Finalen spilles lørdag den 14. November

IGEN i år har Malerfimaet Michael Madsen sponsoreret dealere til alle borde på finaledagen, og har ligeledes valgt at give 12 billetter til mesterskabet.
Billetterne kan vindes i alle tirsdagsturneringerne hele oktober måned, hvor der de 4 tirsdage, vil blive trukket lod om 3 billetter blandt alle tilmeldte i turneringerne.

Det er kun tilladt at spille en start dag pr. deltager.
Du må KUN tilmelde dig med dit eget betalingskort, og ID samt betalingskort skal medbringes ved fremmøde. Hvis ikke der er betalt med eget kort, kan man ikke spille, og der kan IKKE refunderes indskud.